Sister Act komt naar Enschede: meet & greet en optreden bij Symphonic Broadway

26 juni 2024, 14:00 - Redactie
Sister Act komt naar Enschede: meet & greet en optreden bij Symphonic Broadway
Foto: Annemieke van der Togt

Op vrijdag 5 juli komt de sterrencast van de vernieuwde Nederlandse musical Sister Act naar Enschede voor een bijzondere dag vol ontmoetingen en optredens.

Van 12:00 tot 12:30 uur heb je de kans om April Darby en Samir Hassan van Sister Act, persoonlijk te ontmoeten tijdens een gratis meet & greet in Klanderij-Twentec. Deze muzikale sensatie, gebaseerd op de gelijknamige film en voorzien van muziek van de legendarische Alan Menken, zal van 25 februari tot 2 maart 2025 te zien zijn in het Wilminktheater. De meet & greet vindt plaats aan de binnenzijde van Klanderij-Twentec, ter hoogte van America Today en H&M.

Op dezelfde dag, vrijdag 5 juli, zullen April Darby en Samir Hassan 's avonds schitteren tijdens Symphonic Broadway, een openluchtconcert dat de magie van Broadway naar Enschede brengt. Het concert begint om 21:00 uur en vindt plaats op De Oude Markt. Naast muziek uit Sister Act, kun je genieten van klassiekers uit West Side Story en Les Misérables, gezongen door topartiesten zoals William Spaaij en Laetitia Gerards. Ze worden begeleid door Consensus Vocalis en Phion, onder leiding van dirigent Enrico Delamboye.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede nodigt iedereen uit om op vrijdag 5 juli naar Enschede te komen voor deze unieke kans om de sterren van Sister Act te ontmoeten en te genieten van een avond vol musicaloptredens.

Première
17 november 2024
Dernière
23 maart 2025
Producent
MediaLane
Meer over Sister Act (2024) Ander nieuws over Sister Act (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda