Simone Kleinsma en Paul de Leeuw brengen speciaal duet uit

schedule7 september 2020, 17:01 - Redactie
Simone Kleinsma en Paul de Leeuw brengen speciaal duet uit

25 Jaar na de hit Zonder Jou brengen Simone Kleinsma en Paul de Leeuw samen een nieuw nummer uit, Tot de Maan en Terug. Het nummer is onderdeel van de theatershow Paul & Simone: Zonder Jou en vanaf vandaag te beluisteren via de diverse streamingdiensten.

Paul de Leeuw: "Muzikaal genie Miguel Wiels heeft weer een prachtig nummer: Tot de Maan en Terug geschreven wat perfect past in de voorstelling Paul & Simone: Zonder Jou. Na overleg met Simone besloten we dan ook om het nummer als duet op te nemen in de show."

Simone Kleinsma: "Tot de Maan en Terug is precies waar het in ons programma om gaat. Het was gelijk duidelijk voor ons, dit nummer is te mooi om het alleen bij de theatershow te houden. Het feit dat het ook nog eens exact 25 jaar na het uitbrengen van ons andere duet Zonder Jou is, is puur toeval, maar o zo mooi."

Beluister het nummer Tot de Maan en Terug via de bekende streamingdiensten waaronder Spotify en Itunes.

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw zijn momenteel samen te zien in de voorstelling Paul & Simone: Zonder Jou. De voorstelling is onderdeel van de alternatieve programmering van MediaLane Theater nadat de musicalproductie Hello, Dolly!, waar Simone en Paul beiden een hoofdrol in speelden, geannuleerd werd vanwege de maatregelen rondom COVID-19.

Première
3 september 2020
Dernière
18 december 2020
Producent
Meer nieuws over Paul & Simone: Zonder jou
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: War Of The Worlds
Datum: 20-09-2020
Tijd: 16:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda