Repetities van start voor Peppa Pig Live!

7 september 2020, 14:32 - Redactie
Repetities van start voor Peppa Pig Live!

In de Van Hoorne Studio’s zijn vandaag de repetities begonnen van de familiemusical Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand. Een enorme appeltaart werd aangesneden om dit moment te vieren. De voorstelling is vanaf zaterdag 3 oktober in de Nederlandse theaters te zien.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen. Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een nieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten.

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand is van zaterdag 3 oktober tot en met zondag 6 juni 2021 te zien in het theater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda