Showstop ‘Willem Ruis de show van zijn leven’ vanwege bellende bezoeker

14 februari 2016, 20:48 - Redactie
Showstop ‘Willem Ruis de show van zijn leven’ vanwege bellende bezoeker

Een bijzonder voorval vanmiddag tijdens de voorstelling Willem Ruis de show van zijn leven in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel zo blijkt uit een tweet van Maaike Widdershoven die Ineke Ruis in de show speelt. Uit het bericht van Maaike blijkt dat de voorstelling stilgelegd moest worden vanwege een bellende bezoeker.

"Nog nooit meegemaakt.. Rinkelende telefoon die wordt opgenomen en luid 't gesprek beginnen in kwetsbare scène" aldus Maaike op Twitter. Het bleek om een oudere man te gaan die niet goed wist hoe zijn telefoon werkte en vervolgens ook geen idee had van de overlast die hij veroorzaakte door op te nemen. Al met al een bizar voorval zo geeft producent Janke Dekker Producties aan in een kort bericht op Twitter.

De voorstelling gaat door het leven van een van de grootste sterren die ons land ooit rijk is geweest. Een muzikaal spektakel over zijn opkomst en ondergang. Een portret, een ode, maar vooral een meeslepend verhaal over ambitie, liefde en gemis. Ruis was een man die de harten van miljoenen kijkers stal, maar zijn eigen hart verwaarloosde.

Première
2 januari 2016
Dernière
14 maart 2016
Producent
Janke Dekker Producties
Meer over Willem RuisAnder nieuws over Willem Ruis
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda