Sherefa Yorks en Denzel Chain spelen de hoofdrol in Forever Young

23 augustus 2021, 15:44 - Redactie
Sherefa Yorks en Denzel Chain spelen de hoofdrol in Forever Young

In de interactieve en genre overschrijdende theatershow Forever Young beleven bezoekers de theatershow vanaf de dansvloer in het nieuwe Warehouse Theatre in Amsterdam-West. De hoofdrollen worden gespeeld door de multidisciplinaire talenten Sherefa Yorks (de winnaar van de tv-show Dance Sing) en Denzel Chain (bekend van de internationale muzikale act Camp Kubrick) die beiden hun entree maken in de theaterwereld.

"Het concept van Forever Young is genre-overschrijdend," laat creatief directeur Timor Steffens weten. "We combineren elementen van traditioneel theater, technologie en de elektronische muziek van Don Diablo tot immersieve storytelling. De vorm van de show is geïnspireerd door interactieve urban theatervoorstellingen uit Londen en New York, waar het publiek onderdeel wordt van het verhaal."

“In de show beleven we het verhaal van twee jonge artiesten, Julia & Liam die op weg zijn naar roem en rijkdom. Uiteindelijk raakt superster Liam Nova steeds verder verwijderd van zichzelf en de mensen om hem heen, waaronder zijn talentvolle jeugdliefde Julia. Dit is een verhaal dat verbindt en perspectief geeft. Forever Young is een next generation love story”, aldus theatermaker en initiatiefnemer Sjoerd van Schooten van producent Fourmation Entertainment.

Forever Young draait van 10 tot en met 14 november; kaarten zijn vanaf vandaag beschikbaar via ForeverYoungTheShow.com.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda