Shauni Rau gaat hoofdrol in Vlaamse versie Rapunzel spelen

7 juli 2016, 15:01 - Redactie
Shauni Rau gaat hoofdrol in Vlaamse versie Rapunzel spelen

Shauni Rau, bekend van de Vlaamse versie van The Voice of Holland, zal de hoofdrol gaan spelen in de Vlaamse versie van Rapunzel de musical. Music Hall brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment later dit jaar Rapunzel naar Gent en Antwerpen. Met onder meer Thomas Van Goethem, Liv Van Aelst en Jasmine Jaspers, wordt Shauni in Rapunzel omringd door ervaren musicalacteurs.

"Ik ben héél blij dat ik Rapunzel mag spelen, maar ook super zenuwachtig", vertelt Shauni. "Ik heb natuurlijk wel al wat ervaring met zingen, maar het worden mijn eerste stapjes als actrice. Het was alleszins een hele leuke verrassing toen de mensen van Music Hall me vertelden dat ik de rol van Rapunzel mocht spelen. Ik vond de audities héél fijn om te doen en kijk er enorm naar uit om aan de repetities te beginnen. Ik zal dan ook maar beginnen sparen voor een lange en vooral stevige vlecht zeker?"

Rapunzel is het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht die wordt ontvoerd en opgesloten in een toren. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenares naar boven kan klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden.

Rapunzel zal te zien zijn in de kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en in de krokusvakantie op 25 en 26 februari 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda