Schuld van Mel Wallis de Vries komend seizoen als thrillermusical

6 april 2018, 14:13 - Redactie
Schuld van Mel Wallis de Vries komend seizoen als thrillermusical

Schuld, het succesvolle spannende jeugdboek van Mel Wallis de Vries is vanaf komend najaar als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters, met in de hoofdrollen onder anderen Wieneke Remmers en Ridder van Kooten.

Na Vals en Shock is Schuld de derde bestseller van Mel Wallis de Vries die in de theaters te zien is, de voorstelling speelt van oktober 2018 tot en met maart 2019 door heel Nederland.

Mel Wallis de Vries heeft vorig jaar voor Schuld de Prijs van de Jonge Jury ontvangen, in totaal de vijfde keer dat zij deze prijs won. Met Schuld in het theater en de geplande bioscoopfilm rond haar boek Vals is Mel met recht de meest succesvolle jeugdschrijver van dit moment.

De cast van de thrillermusical Schuld bestaat uit Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kampinga en Sjors Arts. De voorstelling wordt geschreven en geregisseerd door Daniël Cohen, met muziek van Fons Merkies. De kaartverkoop voor Schuld start in mei bij de Nederlandse theaters.

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!'

Première
14 oktober 2018
Dernière
27 februari 2019
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over SchuldAnder nieuws over Schuld
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda