Scenefoto’s Herrie in de Keuken van Jon van Eerd

9 december 2019, 10:04 - Redactie
Scenefoto’s Herrie in de Keuken van Jon van Eerd

Op maandagavond gaat de nieuwe komedie Herrie in de Keuken van Jon van Eerd in première in theater De Meervaart in Amsterdam. Nog net voor de première zijn de scenefoto's gedeeld door de producent en deze kun je hieronder allemaal bekijken.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid.

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking.

Rollen in Herrie in de Keuken zijn er voor: Jon van Eerd, Arie Cupé, Joey Schalker, Liss Walravens, Anne Lamsvelt, Brian Verhagen en Beau van Erven Dorens.

Scenefoto's: Roy Beusker

Première
9 december 2019
Dernière
10 mei 2020
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Herrie in de Keuken Ander nieuws over Herrie in de Keuken
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda