SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht opent de deuren

30 augustus 2020, 15:19 - Redactie
SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht opent de deuren

Vrijdag 25 september opent het nieuwe SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht de deuren voor het publiek met een avondvullende show van André Hazes. Het SCALA Theater bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze is een intieme setting gecreëerd, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven. Het SCALA Theater wordt momenteel opgebouwd in twee hallen van Jaarbeurs en is een tijdelijke constructie die, in elk geval, tot 31 december blijft staan.

Door de ruime opzet en indeling, heeft het publiek de garantie van veilige shows met ruime in- en uitgangen en ontvangstfoyers die voldoen aan alle RIVM-richtlijnen.

In dit nieuwe theaterconcept zullen ruim 80 voorstellingen te zien zijn. Zo kunnen families naar Buurman & Buurman, de sprookjesmusical Belle en het Beest of Mylene & Rosanne. Nick & Simon, Boef, Tino Martin, Rolf Sanchez en OG3NE vullen de muziekavonden. Michael Pilarczyk staat er met zijn theatervoorstelling Rust in je hoofd, Jandino met een one man show en de Utrechtse cabaretière Tineke Schouten maakt speciaal voor deze locatie een liedjesprogramma.

In december zijn er concerten van o.a. Waylon en Glennis Grace.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda