Saturday Night Fever, met Vajèn van den Bosch en Javan Hoen, geannuleerd

25 september 2020, 09:01 - Redactie
Saturday Night Fever, met Vajèn van den Bosch en Javan Hoen, geannuleerd

Saturday Night Fever is door producent Graaf & Cornelissen Entertainment geannuleerd. De musical zou vanaf januari in de Nederlandse theaters te zien zijn maar door de huidige stand van zaken rond het coronavirus is het nog niet haalbaar om een dergelijke grote reizende theaterproductie uit te brengen.

De rollen in Saturday Night Fever zouden worden gespeeld door Vajèn van den Bosch en Javan Hoen, Urvin Monte, Martijn Vogel en Marlous van den Heuvel. Tijdens de Musical Sing-a-long was er nog een voorproefje te zien van de productie.

"Dit is helaas de zoveelste moeilijke en voor alle medewerkers betreurenswaardige beslissing die Ruud de Graaf en ik moeten nemen. Al afgelopen april besloten we onze grote producties Titanic en The Rocky Horror Show te verplaatsen naar het najaar van 2021. De huidige stand van zaken rond het COVID-19 virus maakt het op ieder vlak ondenkbaar al in januari zo’n grote reizende theaterproductie uit te brengen. Inmiddels zijn we als bedrijf wel weer actief met vernieuwde versies van Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie en Haal het doek maar op die nu beiden met succes langs de theaters reizen." aldus artistiek directeur Hans Cornelissen.

Voor de periode vanaf januari gaat de producent twee kleinere musicalproducties ontwikkelen, welke producties dit gaan worden is op dit moment nog niet duidelijk. Daarnaast beginnen dit weekend de High Tea Musical Sessions in Sofitel Hotel The Grand.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda