RooxLive Musicalconcerten in de Koepelgevangenis in Breda

1 juli 2020, 10:14 - Redactie
RooxLive Musicalconcerten in de Koepelgevangenis in Breda
Foto: Peggy de Haan

De culturele sector wordt hard getroffen door de coronamaatregelen. Theaters kunnen slechts beperkt open, faciliterende bedrijven zien hun opdrachten teruglopen en artiesten zitten werkloos thuis. Gelukkig worden er ook initiatieven georganiseerd om de moed erin te houden, één daarvan is het plan van Steven Roox met zijn RooxLive Musicalconcerten in de Koepelgevangenis in Breda.

Met dit initiatief probeert Steven zoveel mogelijk theatercollega’s aan het werk te houden en daarnaast de theaterharten in leven te houden gedurende deze toch wel zware maanden, waarin het musicallandschap uitgestorven lijkt.

"Voor veel artiesten is het de komende tijd heel simpel en treurig: zonder theater en publiek geen voorstellingen. De maanden juli en augustus slaan RooxLive & VeldBerg Events de handen in een om een intiem musicalconcert te realiseren. Rechtstreeks vanuit de Koepelgevangenis in Breda en Live op afstand. Dat doen ze graag, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan." Dit staat te lezen op de website van producer, zanger en acteur Steven Roox.

Met nog vele musicalconcerten in het vooruitzicht, waaronder The Show Must Go On is dit de uitgelezen kans alsnog te genieten van nummers uit de shows die hadden moeten spelen. Deze avond kan gezien worden als een voorproefje met de enorme hoop ze ooit te zien zoals ze bedoeld zijn; In een tjokvol theater, zij aan zij.

RooxLive Musicalconcert Disney Classics
De mooiste liedjes uit de beroemde shows en films van Disney.

  • 4 juli: 19:00 uur en 21:00 uur - Met o.a. Vajèn van den Bosch en Milan van Waardenburg
  • 5 juli: 14:00 uur en 16:00 uur - Met o.a. Vajèn van den Bosch en Milan van Waardenburg

RooxLive Musicalconcert The Show Must Go On
Een concert met liedjes uit shows die ‘hadden moeten spelen’ dit jaar, zoals de musicals Anastasia, Aladdin, Waitress, Tina, Lazarus en Hello Dolly.

  • 11 juli: 19:00 uur en 21:00 uur - Cast volgt later
  • 11 juli: 19:00 uur en 21:00 uur - Met o.a. Tessa Sunniva van Tol en Nyassa Alberta
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda