Romy Monteiro zingt bekende en nieuwe sinterklaasliedjes

25 oktober 2018, 18:33 - Redactie
Placeholder image

Voor het vierde achtereenvolgende jaar hebben de winkelketen ETOS en Unilever een bekende zangeres gevraagd om het inmiddels traditionele sinterklaasmeezingboek in te zingen. Na Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij en Maan zingt dit jaar Romy Monteiro nieuwe en bekende sinterklaasliedjes. Het sinterklaasmeezingboek is exclusief verkrijgbaar bij alle ETOS-vestigingen en is gratis verkrijgbaar bij aankoop van actieproducten van Unilever. De liedjes zijn gratis te beluisteren en streamen via Spotify en de website sinterklaasmeezingboek.nl. Mark Janssen heeft het meezingboek voorzien van alle illustraties.

Het is de vierde keer dat het sinterklaasmeezingboek verschijnt. Unilever en ETOS zijn trots dat het initiatief tot een jaarlijkse traditie is uitgegroeid. In het sinterklaasmeezingboek staan de teksten van bekende en nieuwe sinterklaasliedjes, vergezeld van een vrolijke en toepasselijke illustratie. De liedjes uit het boek kunnen gratis worden beluisterd op www.sinterklaasmeezingboek.nl en Spotify. Ook zijn van de liedjes speciale sing-a-long versies gemaakt - met geanimeerde illustraties - waar ouders en leraren op scholen met de kinderen mee kunnen zingen. Deze sing-a-long versies worden ook op YouTube getoond en via de website. Zo wordt het sinterklaasmeezingboek een kijk-, luister- en meezingboek voor alle gezinnen in Nederland.

"Het sinterklaasfeest is voor mij echt een familiefeest," zegt Romy. "Als kind kwamen we al met de familie bij elkaar. Maar ook nu iedereen volwassen is, vieren we nog altijd het sinterklaasfeest. Dat ik nu al deze bekende én nieuwe sinterklaasliedjes mocht inzingen, vind ik een cadeautje."

Het sinterklaasmeezingboek wordt dit jaar gepresenteerd bij het Sinterklaasfeest van de speelgoedbank Utrecht. Tijdens het sinterklaasfeest zal Romy haar sinterklaasliedjes zingen. Verder zal op zondag 25 november een speciaal meezingconcert plaatsvinden in theater Kikker in Utrecht waar meer dan 150 kinderen kunnen genieten van de liedjes van Romy Monteiro. Met het sinterklaasmeezingboek wordt het jaarlijkse kinderfeest nog leuker.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda