Robert Long de Musical nu volledig online te bekijken

11 mei 2020, 17:41 - Redactie
Robert Long de Musical nu volledig online te bekijken

Op Stage Memories kun je nu kijken naar de volledige registratie van Robert Long de Musical. De biografische musical over het leven van een grootheid uit de Nederlandse entertainmentwereld.

Met Paul Groot als Robert Long en Jeremy Baker als Leen Jongewaard, met wie Long legendarische cabaretvoorstellingen maakte. Robert Long de Musical ging op 7 december 2015 in première en was te zien tot 3 april 2016.

Verhaal

In de vroege jaren tachtig gaan Robert Long en Leen Jongewaard, de één een bejubelde zanger, de ander een gevierd acteur, een spraakmakende samenwerking aan. Hun drie hondsbrutale, scandaleuze en grensverleggende shows doen het bedeesde Nederlandse theater op zijn grondvesten trillen. Tijdens de voorbereiding van hun derde show lijken echter alle heilige huisjes omgetrapt, al het vuil gespoten en een artistieke impasse dreigt.

Naarstig op zoek naar materiaal voor nieuw repertoire duiken Long en Leen ten einde raad in hun verleden. Maar dan komen onthutsende feiten boven die hun samenwerking, hun succes en uiteindelijk hun vriendschap in een ander, ontluisterend licht zetten.

Bekijken van de musical kan op stagememories.nl, de trailer zie je hieronder.

Première
7 december 2015
Dernière
3 april 2016
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Robert Longkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Robert Long
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda