Richard Spijkers gaat spelen in jeugdspeelfilm Pestkop

21 maart 2016, 12:06 - Redactie
Richard Spijkers gaat spelen in jeugdspeelfilm Pestkop

richard_spijkersRichard Spijkers, bekend van musicals als 'Les Miserables', 'Beauty and the Beast', 'Bonifatius' en 'The Full Monty' gaat een rol spelen in de nieuwe jeugdspeelfilm 'Pestkop' van regisseur Sjoerd de Bont.

Verhaal

'Pestkop' gaat over Danny die vanwege zijn geesteszieke moeder thuis weinig aandacht krijgt. Hij is liever op school, waar hij erg populair is, maar ook bekend staat als grote pester. Zijn voornaamste slachtoffer is Suus, een lesbisch klasgenootje dat veel problemen ondervindt door haar geaardheid. Ze blijkt telkens een makkelijk slachtoffer voor Danny.

Wanneer Danny door zijn vriendin wordt overgehaald om een sessie bij een waarzegster te doen krijgt hij een blik in de toekomst. Hij kijkt vooruit op een lugubere situatie die in het verschiet ligt, dat wraak lijkt te zijn voor zijn pestgedrag.

Richard Spijkers zal de rol van Teddy vertolken. Een mysterieuze man die voor veel spanning zal zorgen in de film. Zijn draaidagen zijn net afgelopen. Eerder werd al bekend dat Roan van Dam, Tara Hetharia, Maaike Bakker, Pamela Teves, Marleen Maathuis, Priscilla Knetemann, Ricardo Blei, Koert-Jan de Bruijn, Sietske van der Bijl, Inge Ipenburg, Sanne Gloria Verboom, Rein van Duivenboden, Olivier Herter en Frits Sissing een rol zullen spelen in de film.

De film wordt geproduceerd door Stichting Follow Focus en is geschreven door Jeroen van der Zee. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda