Richard Groenendijk gast tijdens een avond met Lady Felice en Billy Maluw

10 januari 2016, 09:53 - Redactie
Richard Groenendijk gast tijdens een avond met Lady Felice en Billy Maluw

Cabaretier Richard Groenendijk is één van de speciale gasten tijdens 'Een avond met Lady Felice en Billy Maluw' op maandag 8 februari aanstaande in Next Door in Amsterdam. Andere gast is zanger en acteur Wesley de Ridder (o.a. Kikker is jarig en Raad eens hoeveel ik van je hou).

In navolging van de muzikale voorstellingen The Rozettes (2014) en The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show (2015) is Lady Felice voor de tweede keer gastvrouw tijdens haar eigen personalityshow Een avond met Lady Felice en Billy Maluw. Dit keer is het sfeervolle Next Door gekozen als locatie, naast en onderdeel van restaurant Le Garage. Met Billy Maluw achter de piano en Nigel Schat op gitaar.

Lady Felice is sinds 2014 het alter ego van theaterlegende Frank Sanders. Samen met zijn overleden partner Jos Brink produceerde en speelde hij zeven grote en oorspronkelijk Nederlandse musicals in de jaren ’80 en ’90. In 2005 werden zij geëerd tijdens het Musical Awards Gala en ontvingen een award voor hun gehele oeuvre. Sinds 1998 is Frank Sanders artistiek directeur van zijn eigen musicalopleiding, de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater.

Een avond met Lady Felice is te zien op maandag 8 februari 2016 om 20:00 uur in Next Door, Ruysdaelstraat 52 te Amsterdam. Kaarten zijn te koop op www.felice.nu.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda