Repetities voor Sprookjes van De Haar smaakvol van start

8 december 2018, 21:46 - Redactie
Repetities voor Sprookjes van De Haar smaakvol van start

Vanaf 25 december a.s. opent Kasteel de Haar Utrecht voor het achtste jaar de poorten voor het jaarlijkse familiefestijn Sprookjes van De Haar. In de kerstvakantie logeren de beroemde sprookjesfiguren Hans & Grietje twee weken lang in het grootste kasteel van Nederland. De repetities zijn nu begonnen en uiteraard werden de spelers op passende wijze getrakteerd op heerlijke stukjes taart.

Tijdens Sprookjes van De Haar brengen de bezoekers aan de hand van een speurtocht een bezoek aan het huisje van de heks in het bos, maar volgen zij ook het spoor van Hans & Grietje in de verschillende kamers van het kasteel. Het bezoek wordt afgesloten door een komische sprookjesshow met meezingliedjes en onverwachte verwikkelingen van bijzondere karakters.

De rollen in de voorstelling worden gespeeld door Ayal Oost (o.a. Soldaat van Oranje en GTST), Sander Volders (o.a. Into the Woods, Opera Zuid), Roos van Breukelen (o.a. Jeans, Efteling Sprookjesboom en Soldaat van Oranje) en Sara van der Wal (o.a. TG De Appel, Spring Awakening).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda