Repetities theatershow Rupsje Nooitgenoeg deze week gestart in Amsterdam

12 september 2018, 11:13 - Redactie
Repetities theatershow Rupsje Nooitgenoeg deze week gestart in Amsterdam

In 2019 viert Rupsje Nooitgenoeg haar 50-jarig jubileum, nadat het boek in 1969, geschreven door Eric Carle, voor het eerst werd gepubliceerd.

Dit jaar brengen Just4Kids en Mark van Ierssel de theatershow over het wereldberoemde rupsje, die reeds te zien was in onder andere Amerika en Londen, naar Nederland. De repetities zijn deze week gestart met een jonge getalenteerde cast: Ilse Klein Geltink, Kate Hoffman en Robin de Weert, onder regie van Kelly Albas. De eerste try-out vindt plaats op 29 september aanstaande.

De theatershow brengt naast het altijd hongerige rupsje maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering.

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in Nederland en Vlaanderen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda