Repetities musical A New Brain gestart in Amsterdam

schedule26 juni 2017, 19:38 - Redactie
Repetities musical A New Brain gestart in Amsterdam

De repetities van de musical A New Brain zijn vandaag gestart in Amsterdam. De musical vertelt het tragikomische verhaal van de jonge componist Gordon Schwinn (Freek Bartels) die door een door een hersenaandoening acuut geopereerd moet worden en bang is dat hij dood gaat met de mooiste muziek nog in zijn hoofd.

Naast Freek bestaat de cast uit Lone van Roosendaal, Jonathan Demoor, Tony Neef, Dennis Willekens, Eva Poppink, Peggy Sandaal en Christanne de Bruijn. De muziek en liedteksten zijn van Wiliam Finn, die een Tony Award won voor Falsettos. Hij schreef het scenario met James Lapine en de arrangementen zijn van Jason Robert Brown.

De regie van de Nederlandse versie is in handen van Benno Hoogveld. Florus van Rooijen maakt de vertaling en de cast wordt begeleid door een live band onder leiding van Rosite van der Woude.

A New Brain is slechts zes keer te zien, vanaf vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 23 juli in de Scheepsbouwloods van de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Première
14 juli 2017
Dernière
23 juli 2017
Producent
Meer nieuws over A New Brain
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven