Repetities Mamma Mia! begonnen in Amsterdam

19 juni 2023, 15:14 - Redactie
Repetities Mamma Mia! begonnen in Amsterdam

Vanmorgen zijn de repetities van Mamma Mia! begonnen in de TST Studios in Amsterdam. Na de traditionele groepsfoto en het aansnijden van de taart hebben Hans Cornelissen (artistiek directeur De Graaf en Cornelissen) en Martin Michel (regisseur) een korte inleiding gegeven over de visie voor de musical. Ook zijn de ontwerpen voor het decor en de kostuums gepresenteerd aan de aanwezigen.

In de musical vertolkt Soraya Gerrits de rol van Sophie, speelt Brigitte Heitzer Donna, speelt René van Kooten de rol van Sam, is Wieneke Remmers te zien als Rosie, Carolina Dijkhuizen is Tanya, Dennis Willekens is Harry, Barry Beijer is Bill, Eliane Kwee is Ellie, Belle van der Pijl is Lisa, Samir Hassan is Sky, Marvin Sikkema is Pepper, Thom Koolen is Eddie en Sander van Voorst is Father Alexander.

De vernieuwde versie van Mamma Mia! zal vanaf september tot mei 2024 in meer dan twintig grote theaters in heel Nederland te zien zijn. De landelijke première vindt plaats op zondag 10 september in het DeLaMar Theater.

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023) Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda