Repetities Kikker is verliefd gestart

14 november 2022, 13:14 - Redactie
Repetities Kikker is verliefd gestart

Vandaag, 14 november 2022, zijn in de Van Hoorne Studio’s de repetities voor de nieuwe musical Kikker is verliefd van start gegaan. Om dit te vieren werd met de cast en crew een smakelijke taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De vrolijke familiemusical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs en speciaal voor de allerkleinsten. Kikker is verliefd zal vanaf 9 december te zien zijn in verschillende theaters door heel Nederland.

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Kikker is verliefd is een magisch mooie poppenvoorstelling, met in de cast onder meer Sita Vermeulen en Kick Spijkerman. Door de vele leuke liedjes, interactie en humor is het een vrolijke voorstelling voor de allerkleinsten. Ook komen Kikker en zijn vriendjes na de voorstelling naar de foyer van het theater, waar kinderen de karakters kunnen ontmoeten en met hen op de foto kunnen.

Kikker en zijn vriendjes komen van 9 december tot en met 4 juni volgend jaar naar het theater.

Première
9 december 2022
Dernière
4 juni 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Kikker is verliefdAnder nieuws over Kikker is verliefd
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda