Repetities gestart voor nieuwe thrillermusical Shock

20 september 2017, 12:41 - Redactie
Repetities gestart voor nieuwe thrillermusical Shock

In Amsterdam zijn deze week de repetities gestart voor de compleet nieuwe thrillermusical Shock, gebaseerd op de bestseller van Mel Wallis de Vries. Nadat het boek Shock vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury won als meest populaire Nederlandse jeugdboek, gaat dit jaar in oktober de thrillermusical in première die gebaseerd is op dit boek.

De cast van Shock bestaat uit Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube-kanaal Britt Talk), Priscilla Knetemann (SpangaS, Fataal, Vals), Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers. Samen met Mel Wallis de Vries heeft de cast deze week de kick-off van de repetities gevierd. De voorstelling is te zien van oktober 2017 tot en met februari 2018 in theaters in heel Nederland.

Shock is na de voorstelling Vals, de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor het theater. De voorstelling wordt geproduceerd door DG Theater en Michiel Morssinkhof. Het script is van Bruun Kuijt, de muziek en regie van Fons Merkies. Op 27 oktober gaat Shock in première en reist daarna door heel Nederland tot en met 9 februari 2018.

Première
27 oktober 2017
Dernière
9 februari 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Shockkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Shock
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda