Repetities gestart voor nieuwe Fien & Teun familiemusical

13 november 2023, 17:22 - Redactie
Repetities gestart voor nieuwe Fien & Teun familiemusical
Foto: Wim Lanser

Op maandag 13 november zijn bij Van Hoorne Entertainment de repetities begonnen voor de nieuwste voorstelling van het favoriete boertje en boerinnetje: Fien & Teun De Musical Bonte avond op de boerderij. Een grote Fien & Teun taart werd aangesneden als traditioneel startmoment van de repetitieperiode.

Tijdens deze musical Fien en Teun het publiek mee en vieren zij het meest gezellige, meest Hollandse feestje; een bonte avond! Fien, Teun en hun dierenvriendjes doen allemaal mee. En ook wordt er in deze theatervoorstelling een nieuw karakter toegevoegd aan de wereld van het boertje en boerinnetje, namelijk hun neefje Sam. De gloednieuwe familievoorstelling zal vanaf 16 december 2023 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Na het succes van Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest en Fien & Teun – Feest op de boerderij is dit de derde productie die het populaire boertje en boerinnetje naar het theater zullen brengen. In de afgelopen 10 jaar zijn Fien en Teun bekend geworden door onder andere RTL, hun bioscoopfilms, de vele kinderboeken, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard.

Fien & Teun Bonte avond op de boerderij is van 16 december tot en met 26 mei volgend jaar te zien in theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda