Repetities Fien & Teun – Feest op de boerderij! begonnen

19 september 2017, 13:24 - Redactie
Repetities Fien & Teun – Feest op de boerderij! begonnen

De repetities voor de nieuwe, oer-Hollandse familievoorstelling Fien & Teun-Feest op de boerderij! zijn begonnen. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De swingende musical zal vanaf 7 oktober te zien zijn in de theaters door heel Nederland.

Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het landleven ontdekken. Dagelijks zijn zij te zien bij RTL Telekids en vanaf oktober dus in het theater. In de muzikale theatervoorstelling beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Deze vrolijke, leerzame voorstelling vol humor is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De première zal plaats gaan vinden op 15 oktober in Schouwburg Gooiland.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda