REP Entertainment brengt komend seizoen het toneelstuk Murder on the Nile

21 mei 2024, 12:07 - Redactie
REP Entertainment brengt komend seizoen het toneelstuk Murder on the Nile
Foto: Willem van Walderveen

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express in de afgelopen seizoen brengt producent REP Entertainment komend seizoen Agatha Christie’s Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. Het stuk is gebaseerd op haar roman Death on the Nile uit 1937, dat drie jaar nadat haar boek Murder on the Orient Express uit werd gebracht.

Wat begint als een romantische Nijlcruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?

De cast van Murder on the Nile bestaat uit Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes, Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske Van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silyan El Kattabi. Rick Engelkes en Wilbert Gieske delen samen de rol.

De productie is te zien van oktober tot en met maart volgend jaar.

Première
10 november 2024
Dernière
22 maart 2025
Producent
REP Entertainment
Meer over Murder on the Nile Ander nieuws over Murder on the Nile
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda