RENT vanaf 17 september 2022 terug in de Blikfabriek van Hoboken

12 november 2021, 18:31 - Redactie
RENT vanaf 17 september 2022 terug in de Blikfabriek van Hoboken

Vanaf zaterdag 17 september 2022 kun je opnieuw op de industriële site van de Blikfabriek in het Antwerpse Hoboken gaan kijken naar de Vlaamse versie van de Broadway-rockmusical RENT.

Regisseur Stany Crets werkt met de cast en het creatieve team de komende maanden verder aan de verfijningen van deze doorgecomponeerde musical. "Ik wist vooraf welk getalenteerd vlees ik in de kuip had. Tijdens de previews presteerde iedereen al op een hoog niveau en dat zag je terug in de emotionele reacties van het publiek. Met hoge verwachtingen zal er in het najaar uitgekeken worden naar RENT."

"Deze iconische plek past perfect bij het verhaal dat we vertellen. Het publiek zit langs beide kanten van het speelveld en door de nieuwste cameratechnieken van hoofdrolspeler Stijn Proesmans kan iedereen in de zaal alles goed meevolgen. Op deze locatie kunnen we ook de sfeer weergeven zoals die was in het New York van de jaren ‘90. Wie het laatste stukje van de zomer of het begin van het najaar op een speciale manier wil inzetten, moet komen kijken.", klinkt het bij Deep Bridge.

RENT gaat op zaterdag 17 september 2022 in première in de Blikfabriek van het Antwerpse Hoboken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda