Renée van Wegberg in nieuwe theatershow List Shaffy & Piaf

26 januari 2018, 12:36 - Redactie
Renée van Wegberg in nieuwe theatershow List Shaffy & Piaf

Afgelopen woensdagavond werd zangeres en actrice Renée van Wegberg tijdens het Musical Awards Gala onderscheiden met de award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Deze onderscheiding ontving zij voor haar vertolking van Liesbeth List in de gelijknamige musical. Aanvullend op het winnen van deze prijs kondigt DommelGraaf & Cornelissen nu aan volgend seizoen een theatershow rond Renée van Wegberg op de podia te gaan brengen.

In List Shaffy & Piaf zal Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en jonge zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en zelfs Toon Hermans komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook nummers van hen staan.

Een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scenes en muzikaal vuurwerk. Daarnaast zullen we Renée van Wegberg natuurlijk ook terugzien in haar creatie als Liesbeth List.

Met naast Renée van Wegberg onder anderen Billy Maluw, Job Greuter en Berry Janssen. De voorstelling Shaffy List & Piaf is vanaf mei 2019 in de theaters te zien. De landelijke première is op zondag 22 september 2019 en de tournee loopt tot eind 2019.

Première
23 september 2019
Dernière
30 december 2019
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over List Shaffy & Piafkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over List Shaffy & Piaf
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda