Radiomusical Heerlijk Duurt Het Langst op NPO Radio 1

13 januari 2018, 10:57 - Redactie
Radiomusical Heerlijk Duurt Het Langst op NPO Radio 1

NPO Radio 1 zal in de komende weken de Radiomusical Heerlijk Duurt Het Langst uitzenden. De eerste aflevering was afgelopen nacht al te horen tussen 00:00 uur en 00:35 uur op Radio 1 en de komende weken volgen de andere afleveringen.

Heerlijk Duurt Het Langst is de eerste en misschien wel meest bekende musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. In de musical zitten klassieke liedjes als Op een mooie Pinksterdag, Zeur Niet, Ze mag hem hebben en Kom Kees.

Op aandragen van radiomaker Stef Visjager besloten de AVROTROS en producent Flinck Film deze musical nieuw leven in te blazen en te produceren als radiomusical. De radiomusical is bewerkt en geregisseerd door Stef Visjager en met nieuwe arrangementen van Bob Zimmerman.

De radiomusical wordt uitgevoerd door Tjitske Reidinga, Pierre Bokma, Huub van der Lubbe, Arjan Ederveen, Lottie Hellingman, Olga Zuiderhoek, Noa Koch en Bart Rijnink.

Gelukkig hoef je niet perse om 00:00 uur wakker te zijn om te luisteren, alle afleveringen zijn achteraf ook online nog te beluisteren. De eerste aflevering vind je hier.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda