Promotiesingle voor Vlaamse versie Charlie Brown

schedule1 augustus 2019, 13:09 - Redactie
Promotiesingle voor Vlaamse versie Charlie Brown

In september/oktober brengt 't Groen Gras een professionele Vlaamse versie Charlie Brown in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. De cast van de aankomende musicalproductie, met Wout Verstappen in de titelrol, trotseerde vorige week de hitte en trok de studio voor de opname van hun promotiesingle.

Charlie Brown' vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond. Met veel hoogtes, maar - helaas - al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus.

De cast bestaat verder uit Mark Tijsmans, Reuben De Boel, Jeroen Logghe, Sarah Kefi en Phaedra Segers. De promotiesingle is hieronder te beluisteren.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda