Start repetities voor Brandweerman Sam Live!

schedule1 augustus 2019, 15:02 - Redactie
Start repetities voor Brandweerman Sam Live!

In de Van Hoorne Entertainment Studio’s zijn deze ochtend de repetities begonnen van de familiemusical Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur. Als startsein van de repetitieperiode heeft de cast en crew een heerlijke slagroomtaart aangesneden. De vrolijke voorstelling zal vanaf zaterdag 24 augustus te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Na het succes van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur is van zaterdag 24 augustus tot en met zondag 14 juni volgend jaar te zien in het theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: War Of The Worlds
Datum: 20-09-2020
Tijd: 16:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda