Première Miro Kloosterman als Frank Farmer in The Bodyguard

10 april 2016, 10:41 - Redactie
Première Miro Kloosterman als Frank Farmer in The Bodyguard

Vandaag is het de dag van Miro Kloosterman, hij zal namelijk vanavond na de nodige try-outs zijn officiële première beleven als Frank Farmer in The Bodyguard. Eind januari werd al aangekondigd dat de 35-jarige Miro de hoofdrol zou gaan spelen in de musical, afwisselend met de huidige bodyguards Dave Mantel en Mark van Eeuwen.

Naast zijn nieuwe rol in The Bodyguard zal Miro voorlopig ook gewoon zijn rol als Thijs Kramer blijven spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

100% Magazine had een kort interview met Miro. Op de vraag of de rol van Bodyguard hem op het lijf geschreven staat antwoordde hij, "Op het lijf geschreven wil ik niet zeggen. Ik kan wel beschermend zijn. Ik heb ook veel sporten en verschillende vechtsporten gedaan, maar of ik daar mijn beroep van zou kunnen en willen maken? Dat denk ik niet."

Ook geeft hij aan dat als hij moest kiezen tussen modellenwerk, televisie of theater hij voor nu voor camera-acteren zou kiezen. Met theater heeft hij op dit moment nog te weinig ervaring om te kunnen bepalen of dat beter bij hem past dan televisie. Ook heeft hij de wens om later 'als hij groot is' zelf films en series te gaan maken.

Wij wensen Miro veel Toi toi toi!

bodyguard_miro_kloosterman

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: 14 de musical
Locatie: AFAS Theater
Datum: 25-09-2021
Tijd: 17:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda