Première Fatal Attraction verplaatst naar 19 oktober

29 september 2015, 21:06 - Redactie
Première Fatal Attraction verplaatst naar 19 oktober

Aanstaande zondag (4 oktober) zou Fatal Attraction in première gaan in de Goudse Schouwburg in Gouda echter gaat deze première niet door. Het toneelstuk is geannuleerd vanwege een blessure van hoofdrolspeelster Loes Haverkort die ze afgelopen zaterdag opliep. De nieuwe datum van de première is maandag 19 oktober geworden, niet in de Goudse Schouwburg maar in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Thriller

Fatal Attraction is een thriller gebaseerd op de wereldberoemde film met Michael Douglas en Glenn Close. Het leven van advocaat Daan en zijn jonge gezin verandert drastisch na een spannend weekend met de prachtige Alex. Daan denkt dat hij na z'n avontuurtje gewoon kan weglopen, maar Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan en zijn familie met angstaanjagende gevolgen.

Naast Loes Harverkort is er een hoofdrol voor Matteo van der Grijn die eerder de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema vertolkte in Soldaat van Oranje. Fatal Attraction toert na de première door het land tot en met 31 januari 2016.

Première
19 oktober 2015
Dernière
31 januari 2016
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Fatal AttractionAnder nieuws over Fatal Attraction
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda