Pizza’s vliegen om de oren tijdens start repetities Romeo & Julia

29 september 2021, 11:22 - Redactie
Pizza’s vliegen om de oren tijdens start repetities Romeo & Julia
Foto: Dinne van Rongen

Deze week zijn de repetities voor de jeugdvoorstelling Romeo & Julia gestart. Barbara Sloesen en Leendert de Ridder zullen op de planken staan als Romeo & Julia. Joost Claes neemt de overige acht rollen op zich. Het wereldberoemde verhaal tourt vanaf oktober langs de Nederlandse theaters.

"Het is smullen om in dit iconische verhaal Romeo te spelen. Ik kan niet wachten om deze voorstelling aan heel Nederland te laten zien." aldus Leendert de Ridder. Joost Claes liet in een reactie weten: "Het is een feest om Shakespeare op deze manier te spelen. Ik heb nog nooit zoveel rollen in één voorsteling vertolkt. Het is één grote verkleedpartij achter de schermen. Ik wil nooit meer minder!"

Goedemorgen Theaterproducties brengt met Romeo & Julia haar eerste klassieke titel voor jongeren naar de theaters. Pizza's vliegen je om de oren in deze snelle bewerking van Romeo & Julia. Het wereldberoemde verhaal van de twee verliefde pubers die tegen de trots van hun vaders in de familieruzie voor eens en voor altijd proberen te stoppen. “Deze voorstelling doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik dit verhaal ontdekken.” aldus producent Fons van Rongen.

Première
6 oktober 2021
Dernière
2 januari 2022
Producent
Goedemorgen Theaterproducties
keyboard_arrow_rightMeer over Romeo & Juliakeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Romeo & Julia
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda