Pietje Bell na 15 jaar terug op de planken in nieuwe familiemusical

9 mei 2023, 10:02 - Redactie
Pietje Bell na 15 jaar terug op de planken in nieuwe familiemusical

REP Entertainment brengt na afgelopen seizoen Kruimeltje de musical komend seizoen de familiemusical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand. Pietje Bell is een echte feel-good voorstelling gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Voor Pietje en haar bende is een getalenteerde kindercast samengesteld, waarbij de rol van Pietje voor het eerst gespeeld zal worden door een meisje. De kinderen staan op het toneel samen met gerenommeerde acteurs: Michael de Roos, Els Damen, Mitch Blaauw en Anne-Fleur van der Hoeven. Regisseur Bruun Kuijt vertelt: "Niet alleen is Pietje Bell een vermakelijke voorstelling voor het hele gezin, het is ook een belangrijke boodschap over vriendschap en het opkomen voor wat juist is. We zijn verheugd om het Nederlandse publiek deze nieuwe interpretatie van een tijdloos verhaal te presenteren en we kunnen niet wachten om iedereen te laten genieten van de avonturen van Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand."

In deze feel-good familiemusical draait het om Pietje Bell, die met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten zet. Haar gedrag is echter een doorn in het oog van meester Geelman en tante Cato. Als een rijke zakenman besluit om de wijk waar Sproet woont te slopen voor de bouw van een groot hotel, komt Pietje in opstand. Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de Bende van de Zwarte Hand op en organiseren ze een circusvoorstelling om geld in te zamelen. Maar als ze een bijzondere ontdekking doen, zet de zakenman alles op alles om hen de mond te snoeren. Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te helpen?

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand is vanaf oktober te zien door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda