Pia Douwes in theaterkomedie Cupcakes for Christmas

29 april 2024, 09:04 - Redactie
Pia Douwes in theaterkomedie Cupcakes for Christmas
Foto: Musicalweb

Pia Douwes zal één van de hoofdrollen gaan spelen in Cupcakes for Christmas van I&L Theaterproducties. Deze splinternieuwe musicalcomedy is gebaseerd op de eindeloze reeks aan ‘foute’ kerstfilms die jaarlijks alle streamingdiensten domineren. Onlangs werd door producenten Ilse van den Heuvel en Leon van Uden bekend gemaakt dat ook Ferry Doedens en Stijn Fransen te zien zullen zijn in deze heerlijke theaterbelevenis, geregisseerd door Marleen van der Loo.

“We zijn enorm trots dat Pia Douwes is toegevoegd aan de cast. Deze fantastische actrice is natuurlijk een begrip in binnen- en buitenland en beheerst alle facetten om haar rol hartverwarmend, hilarisch en oprecht te maken.” aldus Ilse van den Heuvel. “Met ‘Cupcakes for Christmas’ laten we schaamteloos alle clichés voorbijkomen, maar gaan we ook zeker verrassingen toevoegen. Dus trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer. Het is een niet te missen belevenis tijdens de meest Holly Jolly periode van het jaar.”

De try-outs starten op 22 november en de première is op 2 december in C. te Hoofddorp. De kaartverkoop zal binnenkort bij alle theaters starten.

Verhaal

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis (in…uiteraard…een klein schattig dorpje), omdat haar vader plots is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de (knusse) familiebakkerij. Echter overweegt Kate in het geheim om het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de relatie met haar moeder op scherp te staan. Kate staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Première
2 december 2024
Dernière
4 januari 2025
Producent
I&L Entertainment
Meer over Cupcakes for Christmas Ander nieuws over Cupcakes for Christmas
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda