PAW Patrol Live! komt terug naar Nederland en België in 2023

21 maart 2023, 13:39 - Redactie
PAW Patrol Live! komt terug naar Nederland en België in 2023

Na het succes van de show in 2019 en 2022 brengt Van Hoorne Entertainment in de zomer van 2023 opnieuw de internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! De Grote Race naar het een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Tijdens de show kunnen kinderen en hun families genieten van het avontuur van al hun favoriete PAW Patrol pups, waaronder Chase, Marshall en Skye.

PAW Patrol Live! De Grote Race is een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. De show is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie, gemaakt door Spin Master Entertainment, zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

In deze voorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

PAW Patrol Live! De Grote Race is van 17 juni tot en met 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België.

Première
27 juli 2019
Dernière
23 september 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over PAW Patrol Live! Ander nieuws over PAW Patrol Live!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda