Paradevoorstellingen van Toneelgroep Oostpool en 155/Cookachoo/Dox te zien in DeLaMar

18 augustus 2017, 14:16 - Redactie
Paradevoorstellingen van Toneelgroep Oostpool en 155/Cookachoo/Dox te zien in DeLaMar

Op 11 en 12 september zijn de Paradevoorstelling Paradijsvogel van Toneelgroep Oostpool en de voorstelling Lijf van 155 & Cookachoo in samenwerking Dox te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Onder de noemer Parade@DeLaMar worden deze voorstellingen na het rondreizende festival nog één keer in de spotlights gezet.

Toneelgroep Oostpool - Paradijsvogel

Een humoristische one man show over de schoonheid van anders zijn. Paradijsvogel van Toneelgroep Oostpool is speciaal voor de Parade gemaakt. Een muzikale voorstelling die licht werpt op de zonderlinge figuren van de wereld. Acteur Rick Paul van Mulligen gaat op zoek naar juist die ene mens die voluit anders is dan anders. Hij is er van overtuigd dat juist de uitzonderingen op de regel de wereld mooier maken. Een geestige lofzang op iedereen die de nog niet platgetreden paden van het leven beloopt.

155/Cookachoo/Dox - Lijf

Plakkende vloeren. Zweterige lijven. Te harde muziek, waardoor je enkel kan communiceren met lichaamstaal. Waarom vinden we het leuk om ‘s nachts in een club te staan? Daarover gaat Lijf. Een co-productie met Dox en Cookachoo, waarin grenzen vervagen tussen clubnacht, popconcert en dansvoorstelling.

Breakdance-collectief 155 (éénvijfvijf) speelde het dak eraf op Lowlands, Sziget, Mundial en in de Melkweg. Dit keer beklimmen de mannen het podium samen met tropical bass act Cookachoo. Dus: breakdance en live-muziek. Maar ook voguing, video-art en aanstekelijke beats uit de nineties. Voordat ze met deze voorstelling op clubtour gaan zijn ze nog één keer te zien in het theater tijdens Parade@DeLaMar.

Ieder jaar strijkt theaterfestival de Parade met een bonte stoet aan theater-, dans-, mime en muziektheatervoorstellingen neer in de stadsparken van Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda