Opvliegers krijgt volgend seizoen een vervolg in de sneeuw

29 februari 2016, 13:19 - Redactie
Opvliegers krijgt volgend seizoen een vervolg in de sneeuw

Ruim een maand na de première van Opvliegers kondigt Rick Engelkes Producties aan dat de swingende comedy zo’n groot succes is dat de voorstelling volgend seizoen een vervolg zal gaan krijgen. Vanaf seizoen 2016 - 2017 zijn de actrices Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume ook in Opvliegers 2 – Opvliegers in de Sneeuw te zien.

Opvliegers blijkt de verrassing van het theaterseizoen te zijn. Het publiek krijgt een hilarische avond waarin ze zien hoe vier vriendinnen tijdens hun vakantie op Bali zichzelf tegenkomen. De dames zitten aan het begin of in het midden van hun overgang en op humoristische wijze laten ze zien wat het betekent om last te hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen.

‘Het succes van Opvliegers is overweldigend,’ zegt Rick Engelkes. ‘De cast staat avond aan avond voor uitverkochte zalen en er zijn inmiddels 40.000 kaarten verkocht. Dat roept om een vervolg.’

Opvliegers in de Sneeuw is een nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Net als in Opvliegers zal Martin Michel verantwoordelijk zijn voor de regie en heeft Allard Blom het script geschreven.

De huidige voorstelling van Opvliegers is nog tot en met 9 april in heel Nederland te zien. Voor Opvliegers in de Sneeuw gaat de kaartverkoop in het voorjaar, via de theaters, van start.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda