Opnieuw extra voorstellingen Bumba Show

23 oktober 2017, 11:37 - Redactie
Opnieuw extra voorstellingen Bumba Show

De ticketverkoop van de Bumba show blijft erg goed lopen. Daarom heeft Studio 100 beslist om voor de tweede maal extra voorstellingen aan de tour toe te voegen. Er komen nu ook extra voorstellingen in Herentals, Dendermonde, Asse en Ninove.

De leukste clown trekt samen met zijn vriendjes opnieuw naar het theater met de show Bumba en het Magische Wonderboek. Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van.

Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto. Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is de show heel geschikt voor de allerkleinsten. Bumba en het Magische Wonderboek gaat op 3 november in première in Scherpenheuvel en is vanaf dan te zien in: Geel, Brugge, Mol, Torhout, Overijse, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Heist-Op-Den-Berg, Kortrijk Herentals, Hasselt, Dendermonde, Gent, Asse, Oostende, Genk, Ninove, Vilvoorde, Diest en Antwerpen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda