Ook in 2017 Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

18 maart 2016, 09:19 - Redactie
Ook in 2017 Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

Ook in 2017 zal Holland Zingt Hazes terug gaan keren in de Ziggo Dome. Na het succes van de afgelopen vier jaar heeft Stage Entertainment aangekondigd dat de Ziggo Dome op 23, 24 en 25 maart 2017 voor het vijfde jaar op rij de deuren opent van de grootste bruine kroeg van Nederland. Later dit jaar zal de line-up worden aangekondigd. Tickets voor deze editie zijn verkrijgbaar via hollandzingthazes.nl.

Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Met een succesvolle musical, een film en de jaarlijks uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten blijft het publiek de volkszanger omarmen. Deze jubileumeditie sluit hier dan ook naadloos op aan.

“Hazes is en blijft de basis”, aldus trotse dochter Roxeanne. “We krijgen nog steeds zoveel enthousiaste reacties en het vertrouwen van papa’s fans dat we nu al vooruit kunnen kijken naar een volgende editie. De komende dagen gaan we er met alle artiesten en natuurlijk het publiek een knalfeest van maken. Hoe fijn is het dan dat we dit feest af kunnen sluiten met: Tot in 2017!”.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda