Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasia

20 september 2019, 07:58 - Redactie
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasia

Liz Snoijink wordt vanaf november de alternate van Gerrie van der Klei in Anastasia.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: "We zijn ontzettend trots dat we vandaag kunnen bekendmaken dat Liz Snoijink ook de rol van Keizerin-moeder Maria Fjodorovna gaat spelen. Haar brede ervaring op het gebied van tv, film en theater, gecombineerd met haar koninklijke uitstraling maakt Liz uitermate geschikt voor de rol van Keizerin-moeder. De talentvolle cast van Anastasia is nu compleet. We zijn klaar voor de première van Anastasia komende zondag in het Circustheater!"

Liz Snoijink studeerde in 1979 af van de Toneelacademie Maastricht. Zij speelde in vele toneelstukken bij Toneelgroep Theater van Shakespeare tot Pinter en enkele seizoenen bij Katrijn Producties in diverse komedies. Ze was onder meer te zien in de theatervoorstellingen Welkom in het Bos, Kopenhagen, Oranje Boven, Liefde Levenslang, On Golden Pond, De Man van je Leven en Kunst en Kitsch en in de musical La Cage aux Folles in de rol van Marie Dindon.

Ook speelde Liz in veel televisieproducties, waaronder Willem van Oranje, Dossier Verhulst, Vrouwenvleugel, Iris, Meiden van De Wit, Jansen, Jansen, Julia’s Tango, Freddy, Dokter Deen, Medisch Centrum West, Baantjer, Onderweg naar Morgen, Gooische Vrouwen en ’t Schaep met de 5 pooten. Daarnaast heeft ze in diverse films van Pim de la Parra gespeeld en in De Rode Zwaan en Phileine zegt sorry.

Aanstaande zondag zal Anastasia in première gaan in het Circustheater in Scheveningen.

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over AnastasiaAnder nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda