ONE de Musical geeft benefietvoorstelling op zaterdag 12 maart

8 maart 2022, 14:03 - Redactie
ONE de Musical geeft benefietvoorstelling op zaterdag 12 maart
Foto: Axel Drenth

ONE de Musical organiseert op zaterdag 12 maart om 20:00 uur een benefietvoorstelling voor de oorlog in Oekraïne. Men kan kosteloos genieten van het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon, een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. In de foyer, bij het grote bloemenhart, kan men de speciale Love. Always. roos aanschaffen voor minimaal €5,55 om #LOVENOTWAR te steunen.

De bloemen worden gedoneerd door onze buren in Aalsmeer en de gehele opbrengst van de benefietvoorstelling op 12 maart wordt gedoneerd aan giro555 in actie voor Oekraïne. Reserveren voor de benefietvoorstelling kan via info@onedemusical.nl.

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. De musical is nog tot 26 juni te zien in Studio's Aalsmeer.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda