Onder andere Christoff, Evi Hanssen, Ann Van den Broeck en Michiel De Meyer in The Christmas Show

9 december 2020, 11:08 - Redactie
Onder andere Christoff, Evi Hanssen, Ann Van den Broeck en Michiel De Meyer in The Christmas Show

Het grootste kerstfeest vind je dit jaar bij je thuis, dankzij de Home Edition van The Christmas Show. De Kerstman laat zich omringen door een 15-koppige liveband, een uitgebreid showballet én een pak artiesten die de grootste kerstklassiekers brengen. Evi Hanssen, Ilse La Monaca, Michiel De Meyer, Ann Van den Broeck, Goele De Raedt en Christoff vormen de line-up voor deze editie.

Met deze toevoegingen en eerdere aankondigingen van Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke is er nu al grote belangstelling. "Het voorbije weekend is de ticketverkoop sterk gestart. Naast de individuele- en gezinstickets is er een nieuwe, opvallende trend dat mensen deze unieke beleving als cadeau schenken. Ook bij de bedrijven komen ze in aanmerking als relatiegeschenk. Het grote voordeel is dat je op je eigen tempo kan kijken. De stream loopt vanaf kerstavond 17u00 en is on-demand tot 7 januari beschikbaar", aldus producent Deep Bridge.

Vanaf 22,00 euro (excl. service fee) heb je al een kaartje voor de Home Edition van The Christmas Show. Er is een kaartje voor het hele gezin en er is een kaartje die je kunt delen. The Christmas Show - Home Edition gaat online op 24 december om 17:00 uur en is daarna de hele kerstvakantie on-demand te bekijken tot en met 7 januari.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda