Oleta Adams gastartiest bij Ladies of Soul in de Ziggo Dome

27 november 2016, 18:32 - Redactie

De Ladies of Soul hebben met trots hun eerste special guest aangekondigd voor de concerten op 10 en 11 februari 2017. Niemand minder dan wereldster Oleta Adams maakt haar opwachting bij de dames in de Ziggo Dome.

Edsilia Rombley: “Oleta Adams is voor mij altijd een grote inspiratiebron geweest. Toen ik haar stem hoorde, besefte ik me dat het hebben van een lage vrouwenstem ook bijzonder kan zijn. Na de winst van de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1996 met mijn vertolking van haar I Just Had To Hear Your Voice, startte mijn carrière. En straks, ruim 20 jaar later, staat ze bij ons in de Ziggo Dome. Ik ben echt zo trots en vereerd dat ze met ons komt optreden.”

Oleta Adams, onder andere bekend van de hits Get Here en Window Of Hope, verkocht miljoenen platen wereldwijd en werd genomineerd voor vier Grammy Awards.

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke up tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda