Gastheer voor The Illusionists in België is Kobe van Herwegen

27 november 2016, 12:56 - Redactie
Gastheer voor The Illusionists in België is Kobe van Herwegen

Vanaf 17 februari strijkt het totaalspektakel The Illusionists neer in Vlaanderen. The Illusionists kunnen nu ook rekenen op een ervaren gastheer tijdens hun vuurdoop in Vlaanderen. Kobe Van Herwegen - begenadigd goochelaar en dé expert wat betreft goochelgeschiedenis in Vlaanderen - zal bij de shows het voorprogramma vakkundig voor z'n rekening nemen en voor een eerste vleugje magie gaan zorgen.

The Illusionists verzamelt de zeven beste illusionisten ter wereld in één show, die bol staat van de onwaarschijnlijke stunts en illusies. Dit spektakel verbreekt wereldwijd alle verkooprecords en combineert het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, met de modernste technieken op gebied van decor- en kostuumontwerp.

"Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen ik de vraag kreeg om mee te werken aan de shows van 'The Illusionists' in Vlaanderen. Dit is de ABSOLUTE wereldtop wat betreft 'magic shows'. De mensen gaan niet weten, laat staan geloven wat ze zien", aldus een enthousiaste Kobe Van Herwegen.

"Het is echt een droom die in vervulling gaat voor mij om samen met die mannen op het podium te staan en alles van zo dichtbij te kunnen meemaken. Ik heb tijdens de voorbije Cultuurmarkt van Vlaanderen het genoegen gehad één van de illusionisten, Luis de Matos - The Master Magician, persoonlijk te ontmoeten en aan het werk te zien.

Al de mensen op de Handschoenmarkt in Antwerpen, ik inclusief, stonden werkelijk met open mond naar zijn act te kijken. Na afloop heb ik hem ook 'Chapeau', mijn boek over de goochelgeschiedenis in België, overhandigd.

Veel van de tekst zal hij niet begrijpen, maar binnenkort zal ik hem wel het nodige uitleggen. Ik krijg wel klamme handjes telkens ik eraan denk dat ik in februari 2017 met die wereldtoppers het podium zal delen", besluit een gezond nerveuze Kobe.

Nederland

De illusionisten komen overigens ook naar Nederland, de show is te zien van 11 tot en met 15 januari te zien in de Heineken Music Hall.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda