Nurlaila Karim gaat rol van Nicki Marron spelen in The Bodyguard

11 mei 2016, 13:58 - Redactie
Nurlaila Karim gaat rol van Nicki Marron spelen in The Bodyguard

Nurlaila Karim zal vanaf deze maand te zien zijn in de rol van Nicki Marron, de rol die Carolina Dijkhuizen vanaf de start van The Bodyguard afgelopen jaar speelt.

Nurlaila zal de rol af en toe van Carolina overnemen tot en met september. Daarna neemt Nurlaila definitief de rol van Carolina over, die volgende jaar te zien zal zijn in Musicals in Concert. Eerder speelde Nurlaila in onder andere Sister Act en Miss Saigon en afgelopen seizoen was ze nog in een groot aantal theaters te zien met haar eigen show Fourtina, een groots muzikaal eerbetoon aan Tina Turner.

Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”.

"Na ruim een jaar met m’n eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en langzaam het stokje over te nemen van Carolina!", aldus Nurlaila over haar nieuwe rol in The Bodyguard.

Première
16 april 2023
Dernière
27 augustus 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Bodyguard (2023) Ander nieuws over The Bodyguard (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda