Nurlaila Karim gaat rol van Nicki Marron spelen in The Bodyguard

11 mei 2016, 13:58 - Redactie
Nurlaila Karim gaat rol van Nicki Marron spelen in The Bodyguard

Nurlaila Karim zal vanaf deze maand te zien zijn in de rol van Nicki Marron, de rol die Carolina Dijkhuizen vanaf de start van The Bodyguard afgelopen jaar speelt.

Nurlaila zal de rol af en toe van Carolina overnemen tot en met september. Daarna neemt Nurlaila definitief de rol van Carolina over, die volgende jaar te zien zal zijn in Musicals in Concert. Eerder speelde Nurlaila in onder andere Sister Act en Miss Saigon en afgelopen seizoen was ze nog in een groot aantal theaters te zien met haar eigen show Fourtina, een groots muzikaal eerbetoon aan Tina Turner.

Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”.

"Na ruim een jaar met m’n eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en langzaam het stokje over te nemen van Carolina!", aldus Nurlaila over haar nieuwe rol in The Bodyguard.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda