Notenkraker on Ice te zien vanaf half december

schedule27 oktober 2016, 10:08 - Redactie
Notenkraker on Ice te zien vanaf half december

Vanaf 13 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is Notenkraker on Ice te zien in diverse grote theaters in Nederland. De Notenkraker on Ice is een betoverend kerstballet van Tchaikovsky op ijs.

Het verhaal van de Notenkraker is een kerstklassieker. Het is een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor alle generaties. Met de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee. Het ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking op een ijsvloer te bewonderen!

Notenkraker on Ice vertelt het bekende verhaal van Clara, die op Kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Wanneer zij slaapt en de klok 12 uur slaat komt de pop in haar droom tot leven. Hij verandert in een prins, samen beleven zij avonturen.

Grootse decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende speciale effecten zorgen voor een adembenemende show. Maar liefst 30 kunstschaatskampioenen schaatsen en dansen op spectaculaire wijze op de bekende klanken van Tchaikovsky.

Na een succesvolle internationale tour is deze hit show nu te zien tijdens de feestdagen in de Nederlandse theaters.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda