Musicaldebuut Noël van Santen als garagemonteur in De Marathon

29 juni 2017, 19:08 - Redactie
Musicaldebuut Noël van Santen als garagemonteur in De Marathon

Noël van Santen, bekend van onder andere het duo Schudden, is vanaf 29 augustus te zien in De Marathon. Noël trekt de hardloopschoenen aan van Kees, één van de vier Rotterdamse garagemonteurs. Deze rol wordt nu gespeeld door Michiel Nooter die volgend seizoen te zien is in de toneelvoorstelling Het Achterhuis.

Noël van Santen studeerde in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie won hij met duo Schudden het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd hij tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s waarvan er drie werden genomineerd voor de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen.

Voor Noël is het zijn eerste rol in een musical. "Na een afwijzing ooit op de Kleinkunstacademie en het kleine trauma dat ik daar aan over heb gehouden kijk ik er ontzettend naar uit om te gaan spelen in De Marathon en het voor mij nieuwe genre musical te gaan ontdekken!", aldus Noël.

De Marathon is nog tot en met 9 juli te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Na een korte rustpauze rent de cast vanaf 29 augustus verder door het hele land.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
keyboard_arrow_rightMeer over De Marathonkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda