NJMT werkt voor musical Peter Pan: Het echte verhaal samen met Save the Children

8 september 2016, 14:04 - Redactie
NJMT werkt voor musical Peter Pan: Het echte verhaal samen met Save the Children

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) gaat voor de musical Peter Pan: Het echte verhaal een samenwerking aan met Save the Children, de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld.

Save the Children wil kinderen de kans geven weer kind te laten zijn en helpt hen in ruim 120 landen met onderwijs, bescherming en basisbehoeften. Dit sluit bijzonder goed aan op de kern van het verhaal van Peter Pan en op de intenties waarmee de Engelse schrijver J.M. Barrie ruim 100 jaar geleden dit wereldberoemde toneelstuk en boek schreef. Met de samenwerking beogen NJMT en Save the Children zoveel mogelijk kansarme kinderen de kans te geven de musical bij te wonen.

Pim Kraan, directeur van Save the Children: "Dat het NJMT en Save the Children elkaar vonden kan geen verrassing zijn; beide organisaties zetten zich met hart en ziel in voor de ontwikkeling van kinderen. Dat sluit prachtig aan bij het thema van Peter Pan: Het echte verhaal. De musical gaat immers over kinderen die in Nimmerland leren vertrouwen in hun droomwereld, zonder dat volwassenen het leven nodeloos ingewikkeld maken. Save the Children helpt kinderen zodat zij weer als kind kunnen leven en kunnen dromen."

Peter Pan: Het echte verhaal is een familievoorstelling en gaat op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam.

IMG_0233kl

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda