Nijntje komt terug naar het theater

2 september 2021, 14:34 - Redactie
Nijntje komt terug naar het theater

Dick Bruna’s beroemde konijntje schitterde de afgelopen jaren in drie musicals voor de allerkleinsten. Honderdduizenden kinderen en hun ouders kwamen kijken en luisteren naar de avonturen van de familie Pluis. Na zes jaar komt nijntje weer terug naar het theater met een nieuwe musical.

Met de bekendste nijntje liedjes in een nieuw verhaal is nijntje de musical een feest voor liefhebbers van de verhalen van Dick Bruna. De puntige liedteksten van Ivo de Wijs, de levendige muziek van Joop Stokkermans, de frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. De première van nijntje de musical is op zondag 17 oktober in de Stadsschouwburg Utrecht.

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje.

Première
17 oktober 2021
Dernière
23 oktober 2022
Producent
MORE Theater Producties
Meer over Nijntje de Musical (2021)Ander nieuws over Nijntje de Musical (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda