Nieuwe videoclip voor De 3 Biggetjes van K3

25 augustus 2023, 17:23 - Redactie
Nieuwe videoclip voor De 3 Biggetjes van K3

K3 presenteert een nieuwe clip voor de klassieker De 3 Biggetjes. Deze clip is de voorloper van de nieuwe versie van de succesmusical. De terugkeer van De 3 Biggetjes werd met heel wat enthousiasme onthaald. Meteen na de bekendmaking, dat de musical in 2024 terugkeert naar Vlaanderen én Nederland, vlogen de tickets de deur uit voor deze volledig vernieuwde en groots opgezette versie. Op woensdag 23 augustus is de nieuwe single uitgebracht, met de bijbehorende videoclip die vanaf nu te bekijken is.

De oorspronkelijke versie van het liedje De 3 Biggetjes verscheen voor het eerst in 2003. Destijds ingezongen door de allereerste K3 formatie met Karen, Kristel en Kathleen. De bijbehorende videoclip heeft indruk gemaakt op talloze jonge kijkers in Vlaanderen en Nederland. Met meer dan 20 miljoen views heeft het liedje en de choreografie een speciale plaats in de herinneringen van velen. Nu is het dus de beurt aan Hanne, Marthe en Julia.

De opnames van de videoclip vonden plaats in het sprookjesachtige recreatiedomein Warredal. Met de meisjes van K3 gekleed in heerlijk kleurrijke outfits, in een bosrijke omgeving omringd door even vrolijke dansers, wordt de nieuwe clip een waardig biggenfeestje. Later dit najaar zal er ook het album De 3 Biggetjes uitkomen met daarin alle iconische liedjes uit de komende musical, inclusief deze nieuwe single.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda